Tryck på länk efter rubrik Email och ange att du vill få vårt utskick


Air-Plasma

Air-Plasma startade 1978 utvecklingen av sitt första plasmaskärsystem. Prototypen installerades 1980 för plåt formatering och utvecklingen fortsatte, serieproduktion och försäljning började 1982.

Air Plasma Ltd tillverkar maskiner med hög effekt under varumärket Goodwin.

Produktsortimentet är industrimaskiner med hög prestanda och hög kvalitet med inbyggd kompressor som ger skärkapacitet upp till 75 mm vid hundra procents intermittensfaktor. I Goodwin sortimentet ingår även världens första plasmautrustning särskilt utformad för att användas under vatten av dykare, och som erbjuder avsevärda fördelar i alla former av undervattensskärning.

”Vid design och konstruktion av produkterna strävar vi efter att bygga på dessa inbyggda processfördelar. Vi erbjuder stabila tillförlitliga maskiner med hög kvalitet i konstruktionen bevisad genom hårt arbete i tuffa miljöer, för att säkerställa att fördelarna fortsätter från år till år. Vi erbjuder bekvämlighet och flyttbarheten hos en kompakt självförsörjande strömkälla med inbyggd kompressor, som ger ett enkelt handhavande och endast kräver elektrisk anslutning. Vi står bakom kvaliteten hos våra vattenkylda maskiner med en 3-års garanti.”